Vind de
zorgverlener
die bij jou past

Céline Romijn

Haptonomie & zwangerschapsbegeleiding

De geboorte van jullie kindje is een “lifetime experience”. Hoe jullie de bevalling beleven heeft grote invloed op jullie vertrouwen in jezelf, elkaar en jullie kindje. Een positieve beval ervaring geeft daar een enorme boost aan. Ik help stellen graag met het voorbereiden op een zo comfortabel en positief mogelijke baring als de omstandigheden toelaten. Met autonomie en vertrouwen als grootste waarden.

Bianca Gerritsen

Zwangerschapsbegeleiding, hypnoBirthing,
doula, coaching & healing

Een liefdevolle nieuwe start voor je baby én voor jou. Ontdek een diepere verbinding met je baby en versterk je vertrouwen in een natuurlijke geboorte met mijn unieke cursus en doula-begeleiding. Leer over het bewustzijn van je baby en bereid je voor op een liefdevolle en doordachte overgang naar het ouderschap in de online babytraining.

Mirjonne Colbers

Zwangerschapsyoga, babymassage met baby-yoga, na-zwangerschapsyoga, thema-avonden

Mijn streven is het bouwen van een solide en liefdevolle basis voor een gezonde start van het gezin. Daarom is mijn aanbod breed en uniek, en werk ik nauw samen met andere zorgverleners. Ik stem af op de behoeften van aanstaande en nieuwe ouders, alsook op de signalen van de baby. Samen met andere ouders wordt er gedeeld, geluisterd, gesteund en gegroeid.

Jana Zajec

Zwangerschapsyoga

Met veel plezier geef ik zwangerschapsyoga en mama&baby yoga lessen. Mooi om vrouwen te mogen begeleiden in hun reis van vrouw naar moeder, ze te leren vertrouwen op de wijsheid van het lichaam, hun intuïtie en zo te kunnen bijdragen aan een goede start. Ik sluit graag aan bij de wensen en behoeften van de aanstaande moeders en daarom is het voor mij zo waardevol om aangesloten te zijn bij platform Spruit.

Nina Pellegrino

Accupunctuur

Wanneer je kindje is geboren betekent dit een volledige reset van je leven. Als moeder is je hormoonhuishouding ontregeld en ervaar je misschien pijnklachten. Als ouder kun je een tekort aan energie voelen en kan de nieuwe verantwoordelijkheid stress met zich meebrengen. Met behulp van acupunctuur help ik jou om de balans te herstellen waardoor je sneller “In control” bent en meer kunt genieten.

Eva Commeren - Mamilia

Systemisch werk & familieopstellingen

Met een zwangerschap geef je het leven door aan een volgende generatie. Hoe fijn is het om dat zo licht en liefdevol mogelijk te doen?
Door te kijken naar de beperkende patronen in jouw leven, kun jij de ‘ballast’ in beweging brengen. Zo komt er ruimte voor jezelf, je kindje en je hele gezin.

Rolien Hovens

Leefstijlcoaching

of je zwanger probeert te worden, zwanger bent of bevallen bent van je kind; iedere fase vraagt iets anders van het lichaam van de (toekomstige) moeder. Ik bied ondersteuning tijdens elke fase van het moederschap gericht op voeding, slaap, ontspanning, beweging en mindset.

Majoes Mutebi-Holtus

Fertiliteit, herstel na trauma rondom
zwangerschap, -verlies of bevalling

Alle fases en lagen van je vrouw-zijn, zijn welkom bij mij. Jij hoeft alleen ‘JA’ te zeggen tegen een mooie reis naar herontdekking van je eigen kracht, waar ik je alleen aan hoef te helpen herinneren door je lijf signalen te geven dat ze terug mag gaan naar balans. Door middel van lichaamsgericht werk met een holistische kijk, ondersteun ik het proces naar herontdekking van jezelf en jouw
creatiekracht in je moederschap. 

Lon Thijssen

Voorlichting borstvoeding en babymassage

Ik geef voorlichting over borstvoeding tijdens de zwangerschap en na de bevalling ben ik graag onderdeel van je vangnet. Daarnaast geef ik ook cursussen babymassage. Ik leer je in 3 lessen hoe jij je kindje een volledige massage kunt geven voor zowel ontspanning als het verhelpen van kwaaltjes. Dit doe op holistische wijze. Je kunt me bereiken met een berichtje naar 06 – 39229892. 

Loes Peters

Docent baby-en kindgebaren

Wil jij je kind nog beter en eerder leren begrijpen? Dan heb ik de oplossing voor jou.
Baby- en kindgebaren! Want wist jij dat baby`s vanaf de 6 maanden in staat zijn om met jou te kunnen communiceren? Dat komt omdat de grove motoriek, de handen eerder is ontwikkeld dan de fijne motoriek de spraak. Wil je meer informatie neem dan contact met mij op.