Laat je inspireren.

Een warm welkom voor jou, mama

Als je net moeder bent geworden ga je door de grootste transformatie van je leven. De eerste keer net zo goed als elke volgende keer. Je hebt niet alleen je baby gebaard, je bent zelf ook opnieuw geboren. Je bent nu moeder, verantwoordelijk voor nieuw leven, een taak én een

Lees meer

Het dragen van je baby

Tijdens de zwangerschap heb je je baby gevoeld en gedragen, na de geboorte verwacht je kindje niet anders, dan dat er ook weer tijdens het dragen contact en verbinding is.

Lees meer

Vierde trimester en yoga

In de ayurveda zeggen ze dat de eerste 40 dagen na de bevalling invloed hebben op de 40 jaar daarna. Oftewel, het vierde trimester is een ontzettend belangrijke fase om met aandacht aan je herstel te werken.

Lees meer

Wat als borstvoeding niet lukt?

Tijdens mijn zwangerschap was ik vastberaden om borstvoeding te gaan geven. Ik had kunstvoeding niet eens overwogen en had geen flesjes in huis, want borstvoeding zou het gewoon gaan zijn. Ik had me mentaal voorbereid op het feit dat borstvoeding geven vaak de eerste paar weken wat moeizaam zou gaan.

Lees meer

De voordelen van Borstvoeding

Je baby de borst geven is één van de mooiste cadeaus die jij je kindje kan geven. Borstvoeding is afgestemd op je baby, is er één van. De voordelen wanneer jij je baby een paar dagen borstvoeding geeft Je baby krijgt colostrum! Colostrum zit boordevol antistoffen voor je pasgeboren kindje.

Lees meer